KÖRKORT

Nu har jag klarat det. nu har jag körkort. Men man har inte tid att köra när man har tre lajvkostymer till ett lajv som ska vara insperat av J.R.R Tolkens bok Bildo Baggins. Det kommer blir kul att sy de men men man måste hinna planera hela Pride och lajvet.

Hemma igen

Oj allt har gått så fort. Veckan började med ett kuggande på uppkörningen. Det gjorde mig sur och arg och tog två dagar att lugna ner mig och komma in i lugnet igen. Sen hann jag inte ens andas ut innan jag fick packa väskan och på onsdagen bar det iväg på flygläger. Men det hjälpte mig att tänka mindre på uppgkörningen som komemr nu på torsdag. Jag träffade gamla kompisar från förra årets läger och fick även nya. 

Sen har jag faktiskt sytt en kjol på den dagen jag var och laddade om mellan kuggningen och lägret.

Rosa kjol
Det här var framsidan. Den hade hög midja och knä lång. Jag spontan köpte tyget och hade ingen plan för det men det blev ändå något. Blev faktiskt rätt nöjd med den
Baksidan
Jag sydde min första smock och gjorde en kortsett snöring på den. Det var kul och utmanande men det var det värt.

Kunskapstestet

Idag var jag på trafikverket och gjorde mitt kunskapstest, eller Teoriprov. Det beror lite på hur man vill vinkla det. Det var även sista dagen på jobbet vilket kändes riktigt skönt på ett sätt. Nu kan jag bara luta mig tillbaka för ett tag och sticka på. Men körkortet först i vilket fall som helst.
När jag väl satt där idag och väntade den halvtimmen till att få komma in på provet så for automatiskt stickorna upp och jag fortsatte att jobba. Det måste sätt oerhört avslappnat ut för de som tittade på mig men för att vara riktigt ärlig var jag nervös så jag visste inte vad jag skulle göra. För att inte låta min nervositet ta över mig så var jag tvungen att syssla med något. 
Tack vare att jag höll huvudet kallt så klarade jag teori provet och nu har jag bara själva körningen kvar.

Hoppas TS slipovers kan hjälpa mig hålla huvudet kallt där med :3

RSS 2.0