Apu

Det så att jag den här veckan egentligen har APU (Arbetesplats förlagd Utbildning) men tack vara att jag inte hittar något fick jag vara kvar i skolan. Vad är inte bättre att fördriva tiden med än att sticka. Så nu har jag snart gjort klart mina damasker som jag gör för att fylla ut tiden och en av de ordrarna jag har på lager.

Den här veckan kommer bli produktiv.

Överför viruset

Nu är det så att jag har invigt min vän av särskild grad, mycket nära sån, i att sticka. Jag har fört över mitt stickvirus. Hon håller på med ett pa benvärmare för att hon råkade ramla med moppen för en månad sen och slog sönder sina.

Uppdatering v. 38

Nu uppdaterar jag igen här. Den här veckan har det inte hänt så mycket

VL001: 20%

SM001: 65%

SM002: 10%


Uppdatering v. 37

Nu ska jag göra en uppdatering på vad som ligger framför mig.

VL001: 20%

SM001: 65%

SM002: 0%

Baskermössa

Nu ska jag göra en baskermössa som ska till D i i årskursen över mig på mitt program. Den ska vara svart med kattöron på. Det blir en rolig utmaning. Jag planerar med att det tar en vecka på ett ungefär att göra den från ett garnnysta till en färdig mössa med öron på.

Chibi Totoro

Jag har fått min min första så kallade order. Det är en Chibi Totoro som ska vara virkad, har börjat med men inte kommit så jätte långt på. Och den två Makkuro Kurosuke. Allt det är från den japanska filmen som är gjord av Hayao Miyazakis, Min Granne Totoro (となりのトトロ Tonari no Totoro).

RSS 2.0