Julen nalkas med stormsteg

Det slog mig imorse när jag gick till bussen så där fem minuter över fem, att det snart är jul. Jag har börjat planera julklapparna och börjat göra lite av de med. Men jag har långt kvar innan jag är klar. Det känns som julstöket aldrig kommer ta slut för mig. Mormor gick och bröt armen nu förra måndagen och det är hon som brukar göra allt förberedande jul stök men nu blir det upp till att hjälpa till. Som tur har jag rätt mycket ledigt från skolan och då kan man försöka komma hem till henne och hjälpa med julstöket.
De julklapparna som man ska själv tillverka ska jag köpa över internet. Det känns som ett bra val för att det är en riktig ryssvinter utanför dörren.

Ps. Min kamera är fortfarande borta. Men den kommer nog fram tids nog.

Äntligen, äntligen, äntligen!

Nu har min Dr. Martens kängor äntligen kommit från England. Det tog en och en halv veckas väntan men det var helt klart värt det. Utan pappas kompis hade det aldrig gått. Men nu är de äntligen här.
Min gamla blev stulna efter att vi hade haft ett inbrott i våran bil i Stockholm förra julen. De hade jag då haft i fyra år och de höll hur bra som helst. Jag skulle inte kunna klara mig en vinter utan ett par Dr. Martens kängor. Och nu har jag två par. Eftersom min kamera är borta så snor jag de två bilderna från Dr. Martens engelska shop.
Mina serena boots med fluff i
De här har får ull i sig för att göra de extra varma och sköna nu när snön snart kommer hoppas jag
Mina 1460 boots från shopen i England
De här är inte lika varma som Serena bootsen så jag har valt att sticka olika sorters raggsockor för att kunna hålla värmen om fötterna även i de här.
Jag var ute och testade mina 1460 boots när jag skulle ner och handla lite säkerhetsnålar till mina raggsockeprojekt. Klart är de hårda och man får skoskav av de lite så där men så är det alltid med Dr.M kängor. Så var det även med mina gamla.

RSS 2.0