Lite barn saker

Jag fick ett litet ryck nu i sommras och ville virka lite saker som passar bra i ett barnrum och speciellt i ett barnrum där det leks mycket mamma, pappa, barn. Jag gav bort just de här bullarna och punchrullarna till mina Kusiner J och A. De blev väldigt glada för de och A ville genast smaka på bullarna. Till hans stora besvikelse smakade inte alls som mammas bullar.
De är jätte bra att leka både kafe och mamma, pappa, barn med.


Här är bullar och kakor


Vantar till en speciell

För tillfället kännes det rätt skönt att få sticka lite. Mitt knä håller på att paja och ska gå till otopeden i morgon. Men nu så sitter jag och stickar ett par vantar till en väldigt speciell peron De kommer bli regnbågs färgade för att M ville ha de så.


Barnbasker

I våras fick jag mycket tid att göra ngåot nytt. Jag har en kusin som är tre och jag tänkte att hon skulle få något som är sött men ändå inte barnsligt.
Det blev en basker med en virkad ros och ett virkat blad på.

Här kommer yttligare bilder på den

Jag har gjort en basker som var till ett barn. Så hår blev den:

Den blev en gråbeige färg. J blev jätte glad nu när hon fik den i sommras. Fast det var över 25 grader så bar hon den utomhus.


Vem jag nu är?

Jag är en tjej som är snart 18 år som stickar både till när och kära men också folk som vill ha saker som är stickade. Jag pluggar på gymnasiet i en annan stad, så jg veckor pendlar och två immar tur och retur blir det mycket tid att sticka och virka.


RSS 2.0