Julbak

Oj oj oj, nu har jag mycket att göra. Folk vill så klart ha mjukapaket i år. Och jag har fått lite att göra. Jag ska skicka upp massa saker till Örnsköldsvik till släkt och vänner innan jul. Med julbak menar jag att en av de sakerna jag har fått göra är leksaker i form av kakor i des olika storlekar och smaker. Det är kull och mysigt att pilla med något som inte består av  200 masker på sticker som är en halv meter långa.

Klart kommer jag lägga upp bilder för er som är intresserad på det jag har gjort nu.

Mössor med öron

Nu är det så att jag har gjort klart mössorna som ska ha öron vilket är två. En svart med kattöron och en grå med varg öron. Hur nu varg öron skiljer sig från katt öron förutom att de är gråa. Kan någon hjälpa mig och säga hur vargöron ser ut.

Öronen till mössorna

Headdress

Det här är skelettet till en headdress jag gör till en tjej som bad mig göra en vinröd till henne. Alla tänkbara band saknas och alla detaljer som sak vara på.


Muddar

Jag gör ju allt för att det ska bli lättare för folk att be mig göra saker. Nu gör jag yttligare än sån sak. Det kan inte vara lätt och veta hur man vill ha mudden på typ mössa eller vantar. Därför lägger jag upp två exempel på två mössor jag har gjort med två olika muddar.

Muddar.

Fullt upp

Just nu känns det som jag har lite fullt upp. Jag ska sticka massa julklappar. Det är massa som ska göras till Ichicon. Sen fick jag för mig att testa göra ett par med strumpor. Designen är redan klar i huvudet på mig.
Ibland önskar jag att jag var en mutant med massa armar. Då hade jag kunnat sticka och göra allt annat samtidigt.
Det är mycket att göra inför jul.

Färgkartor

Nu hade jag tänkt att det skulle bli lättare för de som vill att jag gör något åt de genom att lägga upp färgkartorna på de akrylgarnerna jag helst använder mig av.

Frejafärg karta


Var och handlade

Fast vädret här hemma i Jönköping är grått och lite regnit så tog jag mig tillfället att faktiskt gå ut och röra på dig. Jag estämde mig att jag skulle gå och köpa lite garn.
Man måste ha en grund för att kunna producera lite. Det gammelrosa och vita garnet köpte jag för att kunna göra lite saker till Ichicon och det blåa köpte jag till mig själv för att göra ett par knälånga stickade tjockstrumpor att ha nu när det blir lite kallare.

Tre garner

SM004

Nu är yttligare tt projekt klart. Jag fick för en vecka sen ett önskemål att göra en randig mössa i svart och petrol. Jag har jobbat med den nu i veckan som när jag åkte till göteborg. Och här om dagen blev den äntligen klar. Tänkte lägga upp lite bilder så ni kan få se den.
Här är en till bild

Mössa som är randig

RSS 2.0