Ichicon

Nu ska det börjas stickas och virkas till Ichicon den 6-7 februari 2010 i Växjö. Där ska jag sitta och sälja det jag gör. Några saker som ska säljas är mössor, vantar, strumpor i olika varianter, kanske halsdukar, och kanske en och annan mameluk.
Det blir några månader av hårt arbete för att få lite saker som ska säljas där.

Det går att beställa något om man kommer till Ichicon så slipper man frakten och sånt om det är någon som är intresserad.


BLYG

Nu har jag varit på blyg och träffade massa trevliga människor. Bland annat två cosplayare oh deras söta kompis. Mer vet jag inte vad jag ska skriva så jag fyller väl på sen...
Ska nog försöka få plats och sälja nästa år på Blyg


Kyla, te och ett fluffigt garnnystan

Nu börjar det bli kallt. Och vad är inte bättre än en sprackande brasa, en varm kopp te och ett fluffigt garnnystan. Det är skönt och en bra sätt att få sitta inne. Nu börjar jag sticka upp massa mösser och vantar föär att folk inte ska behöva gå och frysa om huvudet och fingrarna.

Insperation

HJÄLP Jag har helt tomt på insperation. Och jag vill så gärna göra ngåot krektivt men jag har stickat mössor i massor nu så då börjar det bli lite träigt att göra det. Jag vill göra något!!


Produktiv

En sak som är bra att vara skadad är att man har mycket tid när man sitter ner på olika sätt och då kan man jobba på sina projekt. Det går fort nu från garn till produkt. Jag känner mig rätt stolt att sitta och sticka när ajg ser mina klasskamrater springa runt i gympasalen och svettas. Jag känner mig lite som en sekriterare för jag får skriva alla resultat i alla sporter och ta tiden på olika övningar. Och förstås hinner man sticka massa.

Teparty

Imorgon så blir det teparty hos mig. Det är ska bli äldigt kul. Det är sycirkeln som kommer.


SM002

Nu är SM002 klart för att skickas iväg.

Vantar med basker

Vantar

Basker

Uppdatering V. 40

Jag är ledsen men jag glömde att uppdatera vecka 39.

SM001: 20%

SM002: 65%

VL001: 50%

Ska med sticka en mössa för att sälja nu innan vintern i Grått.

RSS 2.0