Kappan till Trollkarlsskolan.se

Det här är Trollkarlsskolan Yggdrasils ytterkappa. Den här är elevhemmet Caeruleus kappa med deras klara blåa fina färg.
Dock har den inte fått några knappar eller stängnings möjligheter upptill än. Kappan
Ursäkta mitt stökiga rum.

Stockholms resan

Jag har varit iväg på en resa till våran vackra huvudstad. Jag har gått på studiebesök och sen varit med kompisar på stan. Jag köpte ett japanskt mode magasin och nu ska vi ta insperation för att sätt i gång att sticka massa igen. Jag fick svar för färger för slipovers till Trollskarlsskolan så nu börjar jag hårdsticka. Fick med veta i går kväll att jag är ledig resten av veckan så jag är hemma i Jönköping.

Uppdatering om vad jag har gjort senaste tiden

Det här är nog första uppdateringen jag gör på veckor. Men jag har suttit och stickat på en bolero nu och velat fått den klar så fort som möjligen. Nu är den klar men den ligger i delar. Jag har inte hunnit sy ihop den än.
Sen har jag oxå fått en jätte stor order på uniformer till rollspelssidan Trollkarlsskolan
Där ska jag gör alla uniformer till deras lajv. Men för att min symaskin är i Jönköping och jag är här nere i Växjö blir det lite svårt att sitta och sy här nere. Därför blir det ås när jag får klartecken från han som håller i trollkarlsskolan. Ska jag börja producera massor med slipsovrar. De är som sagt till deras lajv och jag hoppas att de ska bli nöjda och glada för de.
Sen ska jag börja virka mer nu för det är lättast att ta med sig till stranden nu när det börjar bli varmt. Sen är det kul att ha något att göra.
Bara för att visa att jag lever lägger jag upp bilden på mig från när jag var på Ung Medias presskonferans.
Baby the star shines bright

RSS 2.0